TALOUS- JA VELKANEUVONTA
Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto
Juhonkatu 4, 60320 Seinäjoki
puh. 029 566 1105, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vastaanotto Ähtärissä ajanvarauksesta.

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa hakeutua, jos rahat eivät riitä päivittäiseen elämiseen.
Asiakkaan taloudellinen tilanne kartoitetaan yhdessä neuvojan kanssa.
Talous voidaan saada kuntoon tuomioistuimen vahvistamalla velkajärjestelyllä tai vapaaehtoisilla sopimuksilla velkojien kanssa.
Talous- ja velkaneuvonta on maksutonta palvelua.


TAKUUSÄÄTIÖN VELKALINJAN PUHELINNUMERO 0800 9 8009

Soittoaika arkisin klo 10.00-14.00

Velkalinja tarjoaa puhelinneuvontaa erilaisten velkojen ja rästilaskujen vuoksi  talousvaikeuksissa oleville ihmisille ja heidän läheisilleen.

Voitte soittaa maksutta kaikkialta Suomesta. Takuu-Säätiön työntekijät vastaavat puheluihin. Ne ovat luottamuksellisia eikä sinun tarvitse sanoa nimeäsi.

Voit keskustella kaikenlaisista maksu- ja velkavaikeuksista. Kartoitamme tulo-, meno- ja velkatilannettasi sekä neuvomme miten pääset alkuun ongelmien selvittämisessä. Kysymyksesi voi koskea myös jotakin yksittäistä aisaa, joka liittyy esim luottotietoihin, perintään tai velkajärjestelyyn.

Sinun ei tarvitse välttämättä valmistautua keskusteluun. Älä myöskään mieti ovatko vaikeutesi liian pieniä tai suuria. Maksuongelmat ratkevat sitä helpommin mitä nopeammin niihin tartut. Mutta myös pitkään jatkuneeseen velkatilanteeseen ja suuriinkin velkoihin on olemassa järjestelykeinoja!

TAKUU-SÄÄTIÖ