Muuttaminen Ähtäriin

Ähtäri on "Aidosti luonnon rauhassa", mutta silti hyvien palvelujen äärellä. Kaupunkimme on pieni ja viihtyisä eikä suuriin kasvukeskuksiin ole liian pitkä matka.
Palvelujen taso on säilynyt tasokkaan monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta ja tammikuussa 2018 saapuneet pandat Lumi ja Pyry ovat tuoneet vilskettä matkailukaupunkiimme. Kehittyvä matkailualue on myös kuntalaisten ilo monipuolisine palvelu- ja harrastuspaikkoineen.

Monet kodit ja loma-asunnot sijaitsevat järvien rannoilla, siihen tarjoaa mahdollisuuden lähes 200 järveä. Asuntotarjonta on hyvä eikä vuokrien taso ole korkea.

Ähtäriin muuttaneita henkilöitä/perheitä muistetaan muuttajan paketilla. Kaupunki postittaa DVV:ltä saadun osoitteiston perusteella paikkakunnalle muuttaneille paketin, joka sisältää infoa palveluista, karttoja, esitteitä sekä kylpyläliput.  Lisäksi ähtäriläiset yrittäjät toivottavat muuttajat tervetulleiksi erilaisilla etukupongeillla.

Tervetuloa Ähtäriin!

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Maarit Rapp, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


MUUTTAJAN MUISTILISTA

Muista tehdä ajoissa muuttoilmoitus - ohjeet tästä!

Asuminen

Päivähoito, varhaiskasvatus, koulutus

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Asiointipiste

Kaupunginviraston asiointipiste on avoinna arkisin klo 9 - 15.
Asiointipiste tarjoaa julkishallinnon ja muita palveluja keskitetysti yhdestä paikasta (Kela, TE-toimisto, maistraatti ja oikeusapu / edunvalvonta)

Alueella ilmestyvät paikallislehdet