Cloudy

-7°C

Cloudy

Soinin velkaneuvonnan toimialueeseen kuuluvat Alajärvi, Alavus, Kuortane, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Neuvontapalvelut ovat kuntalaisille maksuttomia.
Keskustelut ovat luottamuksellisia eli asiakasta koskevia tietoja ei luovuteta eikä kerrota ulkopuolisille.

Talous- ja velkaneuvoja Anne Hietala
puh. (06) 2412 2615 tai 040 771 6582
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajanvaraus aamupäivisin klo 8-11
Vastaanotto Ähtärissä Ostolantie 17, 2. krs ajanvarauksesta keskiviikkoisin.

Talous- ja velkaneuvontaan kannattaa hakeutua, jos rahat eivät riitä päivittäiseen elämiseen. Asiakkaan taloudellinen tilanne kartoitetaan yhdessä neuvojan kanssa. Talous voidaan saada kuntoon tuomioistuimen vahvistamalla velkajärjestelyllä tai vapaaehtoisilla sopimuksilla velkojien kanssa. Talous- ja velkaneuvonta on maksutonta palvelua.


TAKUUSÄÄTIÖN VELKALINJAN PUHELINNUMERO 0800 9 8009

Soittoaika arkisin klo 10.00-14.00

Velkalinja tarjoaa puhelinneuvontaa erilaisten velkojen ja rästilaskujen vuoksi  talousvaikeuksissa oleville ihmisille ja heidän läheisilleen.

Voitte soittaa maksutta kaikkialta Suomesta. Takuu-Säätiön työntekijät vastaavat puheluihin. Ne ovat luottamuksellisia eikä sinun tarvitse sanoa nimeäsi.

Voit keskustella kaikenlaisista maksu- ja velkavaikeuksista. Kartoitamme tulo-, meno- ja velkatilannettasi sekä neuvomme miten pääset alkuun ongelmien selvittämisessä. Kysymyksesi voi koskea myös jotakin yksittäistä aisaa, joka liittyy esim luottotietoihin, perintään tai velkajärjestelyyn.

Sinun ei tarvitse välttämättä valmistautua keskusteluun. Älä myöskään mieti ovatko vaikeutesi liian pieniä tai suuria. Maksuongelmat ratkevat sitä helpommin mitä nopeammin niihin tartut. Mutta myös pitkään jatkuneeseen velkatilanteeseen ja suuriinkin velkoihin on olemassa järjestelykeinoja!

TAKUU-SÄÄTIÖ

Alueellisesta pelastustoimesta vastaa Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos järjestää ja tuottaa lainsäädännön sekä sopijakuntien edellyttämät palvelut tehokkaasti, taloudellisesti ja tehtävän edellyttämällä laatutasolla. Pelastustoimen palvelut tuotetaan lähellä kuntalaisia sekä vapaaehtoistoimintaa hyödyntäen ja tukien.

Ähtärin paloaseman yhteystiedot
Posti- ja käyntiosoite: Inhantie 11, 63700 Ähtäri

PÄIVYSTYS 040 582 0741

Henkilökunta
sähköpostiosoitteet Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Palomestari Timo Takkula            040 581 2797 
  • Palomies Hannu Järvenpää          040 549 8763
  • Kalustonhoitaja Juhani Jousmäki  0400 569 160 (sammutinhuolto)
                    

Palvelut