Mostly Cloudy

8°C

Mostly Cloudy

Ähtärin kaupunki julistaa haettavaksi 16.11.2018 klo 15.00 mennessä.

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN TOIMEN

Toimeen valittavalta vaaditaan ruokapalvelualalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto ja hygieniapassi. Eduksi katsotaan työkokemusta vastaavista tehtävistä ja työskentelystä erilaisissa keittiöissä. Lisäksi edellytämme hakijalta hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä työskentelytapaa ja innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä.

Töiden suunniteltu aloitusajankohta on 7.1.2019. Toimi täytetään toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena. Toimen täyttämisessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kuntien henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Ähtärin kaupunki on savuton työnantaja.

Vapaamuotoiset hakemukset, mukaan lukien CV tulee toimittaa osoitteella:

Ähtärin kaupungin kirjaamo, Ostolantie 17, 63 700 Ähtäri tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja toimesta antavat ruokapalvelupäällikkö Eija Paavola puh. 044 550 2772 ja ruokapalveluesimies Marjo Raivio puh. 040 847 1680.

Ähtäri 31.10.2018

Ähtärin kaupunki/teknisen osaston toimialajohtaja