Muuttajat

Ähtäri on "Aidosti luonnon rauhassa", mutta silti hyvien palvelujen äärellä. Kaupunkimme on pieni ja viihtyisä eikä suuriin kasvukeskuksiin ei ole liian pitkä matka. Palvelujen taso on säilynyt tasokkaan monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta.

Ähtäri on valtakunnallisesti tunnettu matkailukohde, jonka myötä on rakentunut tasokkaat vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Monet kodit ja loma-asunnot sijaitsevat järvien rannoilla, siihen tarjoaa mahdollisuuden lähes 200 järveä. Asuntotarjonta on hyvä eikä vuokrien taso ole korkea.

Ähtäriin muuttaneita henkilöitä/perheitä muistetaan muuttajan paketilla. Kaupunki postittaa maistraatilta saadun osoitteiston perusteella paikkakunnalle muuttaneille kansion, joka sisältää infoa palveluista, karttoja, esitteitä sekä kylpyläliput.  Lisäksi ähtäriläiset yrittäjät toivottavat muuttajat tervetulleiksi erilaisilla etukupongeillla.

Tervetuloa Ähtäriin!

Lisätietoja
Irma Kuoppala
viestintä- ja toimistosihteeri
puh 0400 863 865


PIKALINKIT MUUTTAJILLE   

Muista tehdä ajoissa muuttoilmoitus - ohjeet tästä!

Asuminen

Päivähoito, varhaiskasvatus, koulutus

Kulttuuri- ja vapaa-aika

Yhteispalvelupiste
Kaupunginviraston yhteispalvelupisteessä voit hoitaa mm. Kelan, maistraatin, poliisin lupapalveluasioita sekä TE-keskuksen palveluita.

Alueella ilmestyvät paikallislehdet

  • Ähtärinjärven Uutisnuotta
  • Viiskunta
  • ilmaisjakelulehti Ykköset
  • ilmaisjakelulehti Lakeuden Portti